image

Reformes de Cuines

Cuines de nova generació.
La cuina s'ha convertit en l'epicentre de l'habitatge. A més de cuinar com a tal, aquestes també adquireixen un ús social, ja que moltes d'elles s'integren dins de la sala o de l'menjador. La sostenibilitat, l'optimització de recursos i d'espai així com el disseny temporal són alguns dels ingredients principals de les nostres creacions.

Taulells resistents i sòbries, frontals, mobles amb gran capacitat d'emmagatzematge, armaris alts i electrodomèstics que s'integren dins de la illa principal defineixen la teva.

SOL·LICITAR
image

Reformes de Banys

Banys sostenibles i moderns.
La sostenibilitat i l'aprofitament de l'aigua defineixen el nou.
Anticipant-se a les tendències de futur, es defineixen per les seves línies netes, subtils i atemporals. Aquest fet confereix als ambients de bany un aire íntim i etern que no varia davant el temps i el seu desgast.

SOL·LICITAR
image

Col·locació de Parc

El sòl laminat és una alternativa més assequible que els de fusta massissa i amb un acabat final que imita la fusta a la perfecció. Depenent d'on ho vagis a col·locar, hauràs de tenir en compte, no només els colors i acabats, sinó també l'ús.
També poden col·locar sòls sobre altres revestiments de terres existents (plàstic / rajola ceràmica / sòls de pedra), sempre que aquests estiguin enganxats.

SOL·LICITAR
image

Fontaneria

Instal·lacions d'aigua potable i aigua no potable en els habitatges, locals comercials o indústries i tallers. Cuina, bany i calefacció: reparació de canonades, desguassos, trencaments de baixants, desembussament, grifaría, filtracions.

SOL·LICITAR
image

Electricitat

Contamos con los mejores profesionales para solucionar cualquier tipo de problema que tenga en su, vivienda, local y Comunidad, etc.

SOL·LICITAR
image

Enrajolats

Prefinales en el sector d'enrajolats en banys, cuines, locals comercials, etc; En rajoles, ceràmiques, porcelanato, Marmol, etc.
Si vols renovar la decoració de les rajoles de la teva cuina o banys sense obres pots optar per enrajolar sense necessitat de retirar les rajoles que vols substituir.
És el mateix procés que qualsevol enrajolat

SOL·LICITAR
image

Fusteria

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique. Vivamus enim quam.

SOL·LICITAR
image

instal·lació Pladur

Millora l'espai de la teva llar, l'aïllament i / o construint una estructura metàl·lica en la qual se sostenen les plaques aïllants i fent el revestiment final amb plaques de guix. És una tasca que aporta beneficis tan importants com estalviar en el consum energètic.

SOL·LICITAR
image

Impermeabilitzacions

Realitzem impermeabilitzacions de tot tipus.

SOL·LICITAR
image

Pintures

Pintures decorativa i paper pintat, som professionals especialistes en el sector.
Treballem amb tot tipus de pintures, plàstica, tremp, esmalts, vernissos. Els nostres treballs són de qualitat, bonics i ràpids.
Treball de qualitat. nets, ràpids i de la millor qualitat.

Exterior - Pintures Rehabilitació: Rehabilitació de façanes, habitatges, locals, etc. El nostre equip especialista en rehabilitació escolta les teves idees i vam armar un projecte perquè tot sigui més fàcil, ràpid i eficient.

SOL·LICITAR
image

Aïllaments

Professionals en el sector de l'aïllament. Ja no passis ni molta calor a l'estiu ni molt fred a l'hivern. Nosaltres ens ocupem que la teva casa sigui perfecta.

SOL·LICITAR
TOP