• REFORMES DE CUINES
    Cuines de Nova Generació
  • REFORMES DE BANYS
    Banys Sostenibles i Moderns
image

Reformes Integrals

Realitzem reformes de banys, cuines o qualsevol ambient de la casa que necessiti un nou aire.

image

Electricitat

Comptem amb els millors professionals per solucionar qualsevol tipus de problema que tingui al seu habitatge, local, Comunitat, etc.

image

Fontaneria

Lampista per a tot tipus d'avaries, fuites, embussos, humitats, instal·lacions noves amb canonades de multicapa, PVC, polietilè -Col·locació de termo, lavabo, inodor, desguassos, etc.

950
TREBALLS REALITZATS
466
CLIENTS FELIÇOS
46560
HORES DE TREBALL
13
ANYS D'EXPERIÈNCIA

QUÈ OFERIM?

Som una empresa dedicada a la construcció i reformes integrals, amb més de 12 anys d'experiència en el sector, realitzem tot tipus de reformes tant en interior com en exterior, amb alta en tots els gremis i amb un servei de disseny personalitzat també comptem amb neteja i manteniments de comunitats. Treballem principalment en les zones de Tarragona, Lleida, Barcelona i rodalies, però, estem disposat a desplaçar-nos per totes les províncies.
Sempre utilitzem materials d'alta qualitat adaptables a cada client i això es nota en l'alt nivell de satisfacció dels nostres clients.

Obres de Paleta

Construïm allò que et fa sentir còmode i feliç, ja sigui en la teva llar, local, casa de poble, etc.

Fontaneria

Instal·lacions d'aigua potable i aigua no potable en els habitatges, locals comercials o indústries i tallers. Cuina, bany i calefacció: reparació de canonades, desguassos, trencaments de baixants, desembussament, grifaría, filtracions.

Pintures Decoratives

Pintures decorativa i paper pintat, som professionals especialistes en el sector. Treballem amb tot tipus de pintures, plática, tremp, esmalts i vernissos. Treballem amb paper pintat, els nostres treballs són de qualitat, bonics i ràpids. En l’ambient de la seva preferència.

Aïllaments

Professionals en el sector de l'aïllament. Ja no passis ni molta calor a l'estiu ni molt fred a l'hivern. Nosaltres ens ocupem que la teva casa sigui perfecta.

image

Necessites un Servei?

PER QUÈ TRIAR

Som una empresa dedicada a la construcció i reformes integrals, amb més de 12 anys d'experiència en el sector, realitzem tot tipus de reformes tant en interior com en exterior, amb alta en tots els gremis i amb un servei de disseny personalitzat també comptem amb neteja i manteniments de comunitats.

Treballem principalment a les zones de Tarragona, Lleida, Barcelona i rodalies, però, estem disposat a desplaçar-nos per totes les províncies.
Sempre utilitzem materials d'alta qualitat adaptables a cada client i això es nota en l'alt nivell de satisfacció dels nostres clients.

CONTACTAR
image

QUÈ DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ressenyes dels nostres clients als nostres treballs realitzats.

IGNACIO GARCÍA

Tarragona
Ens van pintar el pis, ràpids, nets i econòmics. Gràcies pels seus serveis.

JORDI LÓPEZ

Tarragona
Ens van reformar el bany, a gust amb el seu treball. 100% recomanable

LUCÍA PÉREZ

Tarragona
Gràcies per la rapidesa i eficàcia. El parc va quedar molt bé

PABLO MATOS

Tarragona
Ràpids i detallistes, bona feina.

LUZMILA RODRÍGUEZ

Tarragona
Van realitzar diversos treballs a la nostra comunitat. 100% recomanable.

TOP